Lördag 10.00-14.00
Söndag STÄNGT

Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Casio

Casio PX-S1000 Black

PX-S1000 är ett kompakt digitalpiano med elegant design med 88 vägda tangenter med känsla av elfenben och ebenholts. Pianot har en uppdaterad ljudmotor med 18 instrumentljud, touchkontroller och inbyggda högtalare. PXS1000 kan drivas på batteri, har både Bluetooth och USB för enkel koppling mot dator/surfplatta/smartphone, och är kompatibel med Casios smarta app Chordana Play.

Lagerstatus: 7 i Göteborg , 2 i Uddevalla
    Skickas inom: 1-3 dagar

Lars Andreasson

Kontakta Lars så hjälper han dig:

Höjdpunkter

- Ny slimmad design

- 88 fullskaliga tangenter med Hammer Action-teknologi med känsla av elfenben och ebenholts

- Ny ljudmotor med 18 inbyggda instrumentljud

- Inbyggda högtalare med 2 x 8W uteffekt

- Koppla enkelt ihop med dator/surfplatta/smartphone via Bluetooth eller USB

- Ingång för sustainpedal eller 3-pedalenhet (tillval)

- Hörlursutgång

- Väger endast 11 kg

- Kan drivas på batteri

- Kompatibel med appen Chordana Play for Piano (kräver Lightning till USB-adapter, säljs separat)

Möbeltyp Portabel
    Medföljande tillbehör Sustainedal, Notställ, Nätadapter
    Bredd 132,2 cm
    Höjd 10,2 cm
    Vikt 11,2 kg
    Tillverkarens produktsida https://www.casio-europe.com/se/produkter/musikinstrument/privia-digital-pianos/px-s1000/

Höjdpunkter

- Ny slimmad design

- Ny ljudmotor med 18 inbyggda instrumentljud

- Inbyggda högtalare med 2 x 8W uteffekt

- Koppla enkelt ihop med dator/surfplatta/smartphone via Bluetooth eller USB

- Ingång för sustainpedal eller 3-pedalenhet (tillval)

- Hörlursutgång

- Väger endast 11 kg

- Kan drivas på batteri

Möbeltyp Portabel
    Medföljande tillbehör Sustainedal, Notställ, Nätadapter
    Bredd 132,2 cm
    Höjd 10,2 cm
    Vikt 11,2 kg
    Kunder som köpte denna köpte också

Casio CS-68 Black

Original benställning i svart utförande till modellerna Casio PX-S1000 och PX-3000.

Gravity KSX2 Dubbelkryss Keyboardställ

Dubbelstagat robust keyboardställ av X-model med bra låssystem. Beklädd med gummiyta för att inte slita på ditt instrument. Går att fällas ihop. Vid köp medföljer en Varifoot® leveling foot som används för att undvika ojämnheter. Svarta utbytbara dekorer medföljs. Max belastning: 65 kg.

Pulse KB-1 Keyboardpall

Keyboard- och pianopall av x-modell med justerbar höjd. Enkel att fälla ihop och transportera. Stoppad sittdyna med vinylöverdag.

Supreme CD-80

Halvöppen dynamisk stereohörlur med ett brett frekvensomfång (15Hz - 25kHz) som lämpar sig väl för exempelvis digitalpianon och musiklyssning. Adapter till 6,3 mm kontakt medföljer.

Nomad NKS5505

Stabil keyboardpall av x-modell. Bred sits (32 x 60 cm) och justerbar i höjd mellan 49 och 62 cm.

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano

Lars tipsar om digitalpiano och akustiskt piano

Akustiskt eller digitalpiano – vad bör man välja?

Drömmen om ett eget piano är stark hos många, och i dagens utbud finns något för alla; från enkla, bärbara digitalpianon till Yamahas C-flyglar. Om du överväger att köpa ett piano finns dock ett och annat du bör känna till innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst.

Här berättar Lars mer om vad du bör veta inför ditt pianoköp