Öppettider: Måndag - Onsdag: 11.00-18.00 | Skärtorsdag: 11.00-16.00 | Långfredagen - Annandag Påsk: Stängt

Tillverkare: Casio

Casio PX-S1000 Black

PX-S1000 är ett kompakt digitalpiano från Casio med 88 vägda tangenter med känsla av elfenben och ebenholts. PXS1000 har en elegant design med touchkontroller, en uppdaterad ljudmotor med 18 instrumentljud och inbyggda högtalare. Pianot kan drivas på batteri, har både Bluetooth och USB för enkel koppling mot dator/surfplatta/smartphone, och är kompatibel med Casios smarta app Chordana Play (kräver Lightning till USB-adapter, säljs separat).

Leverans: 1-3 dagar

Lars Andreasson

Kontakta Lars så hjälper han dig:

Höjdpunkter

- Ny slimmad design

- 88 fullskaliga tangenter med Hammer Action-teknologi med känsla av elfenben och ebenholts

- Ny ljudmotor med 18 inbyggda instrumentljud

- Inbyggda högtalare med 2 x 8W uteffekt

- Koppla enkelt ihop med dator/surfplatta/smartphone via Bluetooth eller USB

- Ingång för sustainpedal eller 3-pedalenhet (tillval)

- Hörlursutgång

- Väger endast 11 kg

- Kan drivas på batteri

- Kompatibel med appen Chordana Play for Piano (kräver Lightning till USB-adapter, säljs separat)

Medföljande tillbehör Sustainedal, Notställ, Nätadapter
    Bredd 132,2 cm
    Höjd 10,2 cm
    Vikt 11,2 kg
    Tillverkarens produktsida https://www.casio-europe.com/se/produkter/musikinstrument/privia-digital-pianos/px-s1000/

Höjdpunkter

- Ny slimmad design

- Ny ljudmotor med 18 inbyggda instrumentljud

- Inbyggda högtalare med 2 x 8W uteffekt

- Koppla enkelt ihop med dator/surfplatta/smartphone via Bluetooth eller USB

- Ingång för sustainpedal eller 3-pedalenhet (tillval)

- Hörlursutgång

- Väger endast 11 kg

- Kan drivas på batteri

Medföljande tillbehör Sustainedal, Notställ, Nätadapter
    Bredd 132,2 cm
    Höjd 10,2 cm
    Vikt 11,2 kg

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano

Gustav tipsar om hur du väljer din första elgitarr

Akustiskt eller digitalt piano – vad bör man välja?

Drömmen om ett eget piano är stark hos många, och i dagens utbud finns något för alla; från enkla, bärbara digitalpianon till Yamahas C-flyglar. Om du överväger att köpa ett piano finns dock ett och annat du bör känna till innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst.

Här berättar Lars mer om vad du bör veta inför ditt pianoköp