Lördag 10.00-14.00
Söndag STÄNGT

Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Casio

Casio CDP-S100

Prisvärt och bärbart digitalpiano från Casio!

CDPS100 är ett stilrent digitalpiano från Casio i slimmad design med 88 vägda tangenter, uppdaterad ljudmotor med 10 instrumentljud och inbyggda högtalare. CDP-S100 kan drivas på batteri, har USB för enkel koppling mot dator/surfplatta/smartphone, och är kompatibel med Casios smarta app Chordana Play (kräver Lightning till USB-adapter, säljs separat). Levereras med nätadapter, notställ och en sustainpedal.

Lagerstatus: 9 i Göteborg , 3 i Uddevalla
    Skickas inom: 1-3 dagar

Lars Andreasson

Kontakta Lars så hjälper han dig:

Höjdpunkter CDP-S100

- Ny slimmad design

- 88 fullskaliga tangenter med Hammer Action-teknologi och textur för ökat grepp och känsla

- Helt ny pianoljudmotor med 10 inbyggda instrumentljud

- Inbyggda högtalare med 2 x 8W uteffekt

- Koppla enkelt ihop med dator/surfplatta/smartphone via USB To Host

- Ingång för sustainpedal

- Hörlursutgång

- Kan drivas på batteri

- Kompatibel med appen Chordana Play for Piano (kräver Lightning till USB-adapter, säljs separat)

Chordana Play

Ladda ner appen Chordana Play gratis i App Store eller Google Play. Chordana Play erbjuder ett enkelt och roligt sätt att lära sig spela keyboard. Välj mellan 50 inkluderade låtar eller ladda ner nya låtar i MIDI-arkivet. Appen följer med i låten och visar noter, tablatur och på ett pedagogiskt sätt vilka toner/tangenter som skall spelas. I lektionsläget kan man lära in en hand i taget, justera tempot och lära sig i sin egen takt.

Färg Svart (matt)
    Antal tangenter 88
    Typ av tangenter Vägda tangenter
    Polyfoni 48
    Antal instrumentljud 10
    Inspelningsfunktion Nej
    Högtalarsystem 2 x 8W
    Anslutningar Hörlur, Sustainpedal, USB, nätadapter
    Medföljande tillbehör Sustainedal, Notställ, Nätadapter
    Bredd 132,2 cm
    Höjd 12,9 cm
    Vikt 11,4 kg
    Tillverkarens produktsida http://www.casio-europe.com/euro/products/musical-instruments/compact-digital-pianos/cdp-130/

Höjdpunkter CDP-S100

Bredd 132,2 cm
    Höjd 12,9 cm
    Vikt 11,4 kg
    Kunder som köpte denna köpte också

Casio CS-46P

Original benställning i svart utförande till Casio CDP-S100 och CDP-S350.

AKG K52

Sluten hörlur med utbytbara öronkuddar. Levereras med gängad hörlursadapter.

Adam Hall SKS04

Enkelstagat krysstativ som man monterar ihop själv. Endast 2,7 kg. Justerbar höjd i 5 fasta lägen mellan 64 - 98 cm. Max belastning 30kg. Extra övervåning finns att köpa till (SKS 024).

Pulse PS-1 Sustainpedal

PS1 är en sustainpedal med ställbar polaritet. Passar alla instrument med anslutning för sustainpedal.

Really Easy Piano Disney Hits

Pianonoter med 20 av de mest kända låtarna från Disneys värld.

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano

Lars tipsar om digitalpiano och akustiskt piano

Akustiskt eller digitalpiano – vad bör man välja?

Drömmen om ett eget piano är stark hos många, och i dagens utbud finns något för alla; från enkla, bärbara digitalpianon till Yamahas C-flyglar. Om du överväger att köpa ett piano finns dock ett och annat du bör känna till innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst.

Här berättar Lars mer om vad du bör veta inför ditt pianoköp