Måndagar-Fredagar 11.00-18.00
 Lördagar 10.00-14.00
 Söndagar Stängt

|  Telefon: 031-711 47 11

Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter som vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillverkare: Bose

Bose S1 Pro Slip Cover

Praktiskt skyddsöverdrag till Bose S1 Pro - perfekt för både transport och förvaring.

Har du frågor om våra produkter?

Petter Malmgren

Kontakta Petter så hjälper han dig:

Många användningsområden

- Placering på förhöjd plan yta. Placera S1 Pro på en plan yta, bord eller liknande, och systemet ljuder klart och jämnt hos publiken och garanterar, att det kan nyttja hela frekvensområdet.

- Tippad bakåt. Tilta systemet bakåt om publiken sitter tätt inpå dig. Var noga med att stå eller sitta vid sidan av högtalaren för att undgå att blockera ljud till publiken.

- Monitor Mode. För att använda S1 Pro som en personlig golvmonitor ska du placera den horisontellt på golvet framför, pekande mot dig själv. Vippa högtalaren på sidan och vrid Bose-loggan moturs för att matcha din valda placering.

- Monterad på stativ. Placera ett eller två S1 Pro-system på högtalarstativ (säljes separat) till generell ljudförstärkning.

Många användningsområden