Öppettider: Måndag-Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt

Tillverkare: Bose

Bose S1 Pro + Battery Pack

Kompakt, kraftfullt allt-i-ett PA-system med en inbyggd 3-kanals mixer med ToneMatch, reverb och EQ. Här finns 2 kanaler för mikrofon- eller instrumentsignal, och en kanal för Bluetooth eller linjesignal i stereo. Bose S1 Pro kan även drivas på batteri, och ett uppladdningsbart batteri (Lithium-Ion) medföljer.

Petter Malmgren

Kontakta Petter så hjälper han dig:

Många användningsområden

- Placering på förhöjd plan yta. Placera S1 Pro på en plan yta, bord eller liknande, och systemet ljuder klart och jämnt hos publiken och garanterar, att det kan nyttja hela frekvensområdet.

- Tippad bakåt. Tilta systemet bakåt om publiken sitter tätt inpå dig. Var noga med att stå eller sitta vid sidan av högtalaren för att undgå att blockera ljud till publiken.

- Monitor Mode. För att använda S1 Pro som en personlig golvmonitor ska du placera den horisontellt på golvet framför, pekande mot dig själv. Vippa högtalaren på sidan och vrid Bose-loggan moturs för att matcha din valda placering.

- Monterad på stativ. Placera ett eller två S1 Pro-system på högtalarstativ (säljes separat) till generell ljudförstärkning.

Typ av högtalare PA-topp
    Aktiv/Passiv Aktiv