Öppettider: Måndag - Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt

Tillverkare: Bose

Bose S1 Pro Backpack

Tålig bärväska av ryggsäcksmodell till Bose S1 Pro med tre separata förvaringsutrymmen, justerbara ryggsäcksremmar, en bakpanel i formskum samt praktiska bärhandtag.

Har du frågor om våra produkter?

Petter Malmgren

Kontakta Petter så hjälper han dig:

Många användningsområden

- Placering på förhöjd plan yta. Placera S1 Pro på en plan yta, bord eller liknande, och systemet ljuder klart och jämnt hos publiken och garanterar, att det kan nyttja hela frekvensområdet.

- Tippad bakåt. Tilta systemet bakåt om publiken sitter tätt inpå dig. Var noga med att stå eller sitta vid sidan av högtalaren för att undgå att blockera ljud till publiken.

- Monitor Mode. För att använda S1 Pro som en personlig golvmonitor ska du placera den horisontellt på golvet framför, pekande mot dig själv. Vippa högtalaren på sidan och vrid Bose-loggan moturs för att matcha din valda placering.

- Monterad på stativ. Placera ett eller två S1 Pro-system på högtalarstativ (säljes separat) till generell ljudförstärkning.

Många användningsområden