Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Bose

Bose S1 Pro

Proffsigt ljud vart du än går!

S1 Pro är en kompakt och kraftfull allt-i-ett PA-högtalare från Bose med en inbyggd 3-kanals mixer med ToneMatch, reverb och EQ. Här finns 2 kanaler för mikrofon- eller instrumentsignal samt en kanal för Bluetooth eller linjesignal i stereo. Bose S1 Pro kan även drivas på batteri, vilket gör att du kan få proffsigt ljud vart du än befinner dig, oavsett om du är en aspirerande gatumusikant eller om du vill bli festens hjälte!

OBS! Batteri medföljer inte i detta utförande av Bose S1 Pro.

Lagerstatus: 3 i Göteborg
    Finns i butik (Göteborg)

Har du frågor om våra produkter?

Petter

Kontakta Petter så hjälper han dig:

Spela musik vart du än går

Med den robusta S1 Pro, som bara väger 7,1 kg, kan du få bättre ljud på festen, spontantillställningar och evenemang ute i det fria – det är en allt-i-ett-Bluetooth-högtalare som du kan ta med dig överallt.

Proffsigt ljud överallt

Lek DJ med Bluetooth-streaming, ge tydliga tillkännagivanden via mikrofoningången eller spela loss på keyboard eller gitarr. Inbyggd ToneMatch-bearbetning får mikrofoner och gitarrer att låta naturliga, medan Auto EQ justerar systemtonen automatiskt för fantastiskt ljud oavsett placering.

Ta kontroll över festen

Med Bose Connect-appen kan du bidra med ännu mer, som partyläge. Streama trådlöst ljud till ett andra S1 Pro-system eller en kompatibel Bose Bluetooth-högtalare. Det finns dessutom avancerade konfigurationsalternativ som hjälper dig få ut mer av S1 Pro.

Spela var som helst, och stanna längre

Det laddningsbara litiumjonbatteriet håller i upp till 11 timmar, oavsett var du befinner dig. Och snabbladdningsfunktionen är perfekt när du har bråttom.

En högtalare med många användningsområden

- Placering på förhöjd plan yta. Placera S1 Pro på en plan yta, bord eller liknande, och systemet ljuder klart och jämnt hos publiken och garanterar, att det kan nyttja hela frekvensområdet.

- Tippad bakåt. Tilta systemet bakåt om publiken sitter tätt inpå dig. Var noga med att stå eller sitta vid sidan av högtalaren för att undgå att blockera ljud till publiken.

- Monitor Mode. För att använda S1 Pro som en personlig golvmonitor ska du placera den horisontellt på golvet framför, pekande mot dig själv. Vippa högtalaren på sidan och vrid Bose-loggan moturs för att matcha din valda placering.

- Monterad på stativ. Placera ett eller två S1 Pro-system på högtalarstativ (säljes separat) till generell ljudförstärkning.

Typ av högtalare PA-topp
    Aktiv/Passiv Aktiv