Bemästra FL Studio med Novation FLkey

Möt FLkey, det nya MIDI-keyboardet från Novation för dig som arbetar i, eller vill lära dig, FL Studio. Välj mellan två modeller, FLkey mini med 25 minitangenter eller FLkey 37 med 37 fullstora tangenter. Vad som gör FLkey unika är den tajta integrationen med Image Lines populära DAW FL Studio (tidigare kallad Fruity Loops) som låter dig styra och kontrollera det mesta i programmet direkt från din MIDI-keyboard. Eller vad sägs om följande?

Mixa och automatisera

Kontrollera och automatisera volym- och panoreringsinställningar i FL Studios mixer utan att ta handen från ditt MIDI-keyboard, och med FLkey 37 kan du till och med styra volym och panoreringar för alla Channel Racks.

Styr Sequencern från FLkey

Sequencer Mode mappar padsen på FLkey mini och 37 till FL Studios step sequencer, perfekt för att snabbt bygga upp beats. Två olika pad-modes ger sväng till dina beats, trigga slices i SliceX, och skapa rolls med Note Repeat.

Ännu fler funktioner du kan styra

Novation FLkey hjälper dig även att kontrollera andra funktioner i FL Studio. Du kan spela in direkt i Channel Rack, styra programmets plugins, använda chord och scale mode, och givetvis styra transportfunktioner. För videos på dessa funktioner, besök produktsidorna för FLkey mini och FLkey 37.

Medföljande programvaror

FLkey levereras med en stor samling av instrument och effekter från AAS, Spitfire Audio, XLN Audio och Klevgrand – plus medlemsskap i Novations Sound Collective. Alla dessa titlar fungerar med dina existerande FL-projekt, och om du inte redan äger FL Studio ingår en 6-månaders testversion av FL Studio Producer Edition.

Image Line FL Studio Producer Edition (trial) – En komplett produktionsmiljö med allt du behöver för att komponera, arrangera, spela in, editera, mixa och mastra din musik.

XLN Audio Addictive Keys – Autentiska pianoljud med val av Modern Upright, Studio Grand, Electric Grand, eller Rhodes. Justera i realtid och få till ditt perfekta sound.

AAS Session Bundle – Nödvändiga ljud till dina låtar. Lounge Lizards autentiska klassiska elpianon, Strum Sessions akustiska och elektriska gitarrer, och Ultra Analog Sessions massiva syntljud.

Spitfire Audio LABS Expressive Strings – Utrycksfylla och realistiska stråkljud. Kontrollera release/delay/reverb, eller addera experimentella lager för att färga din musik.

Klevgrand R0Verb – En lättanvänd hybrideffekt någonstans mellan ett enkelt reverb och ett väldigt komplext delay. Designa dina egna reverb och placera dina ljud i en unik ljudbild.

Klevgrand DAW Cassette – Ge dina ljud värmen från analoga kassettband med naturtrogen bandmättnad, distortion, brus och wobble.

Vi hjälper dig med dina frågor om Novation FLkey eller andra MIDI-keyboards

Kristian

Niklas

Novation FLkey 37

MIDI-keyboard utvecklad speciellt för FL Studio!

Novation FLkey Mini är en MIDI-keyboard med 37 fullstora anslagskänsliga itangenter och kontrollers för att styra FL Studios sequencer, channel rack, mixer, samt scale- och chord mode. FLkey Mini levereras med ett omfattande mjukvarupaket inklusive FL Studio Producer Edition (6-månaders trial) och Novation  Sound Collective.

Första levererans i mitten av maj. Boka ditt exemplar redan nu.

Novation FLkey Mini

MIDI-keyboard utvecklad speciellt för FL Studio!

Novation FLkey Mini är en MIDI-keyboard med 25 anslagskänsliga minitangenter och kontrollers för att styra FL Studios sequencer, channel rack, mixer, samt scale- och chord mode. FLkey Mini levereras med ett omfattande mjukvarupaket inklusive FL Studio Producer Edition (6-månaders trial) och Novation  Sound Collective.

Första levererans i mitten av maj. Boka ditt exemplar redan nu.

Bemästra FL Studio med Novation FLkey

Min: 1.190 kr Max: 2.390 kr