Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
 
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Akai MPC Update 2.10

  Bra blir ännu bättre!

  Akai bjuder på en riktigt härlig present såhär på sensommaren, då man uppdaterar sina MPC-maskiner till version 2.10. Nya effekter, effekter, stöd för externa ljudkort samt smarta förbättringar av arbetsflödet är bara några av nyheterna. Version 2.10 är helt gratis för alla användare av MPC Live II, MPC One, MPC X och mjukvaran MPC.

  AIR Vocal Suite

  Spela in och mixa sång perfekt direkt i MPC. Oavsett om du gör det i en hårdvara eller i MPC-mjukvaran ger AIR Vocal Insert Effects Suite dig de moderna vokala produktionsverktygen som finns i all samtida musik. Från rap till pop och R&B och andra musikstilar är den här samlingen av vokaleffekter en viktig verktygslåda med populära tonhöjds- och harmoniska effekter som används av musikproducenter och mixingenjörer runt om i världen.

  Insert Effects

  För musikproduktion som flyttar fram gränserna behövs mer än bara ljud och trumprover. AIR Stutter och Granulator är bara en del av de sju nya tillägg till biblioteket AIR Insert Effects som hjälper dig att skapa dynamiska arrangemang och övergångseffekter. Skapa spännande drops, unik ljuddesign och mycket mer med de nya AIR Insert Effects-pluggarna.

  Plugin Instruments

  MPC-innehållet utökas med fyra nya plugin-instrument för en mängd olika inspirerande ljud. Dessa nya plugin-instrument inkluderar den kraftfulla synten AIR Hype, AIR Mellotron - en trogen rekreation av ett legendariskt bandbaserat samplingskeyboard, AIR Solina baserad på den klassiska keyboarden för synt- och stråkljud, samt WayOutWare Odyssey, en återskapning av en av de mest populära analoga duofoniska syntarna genom alla tider. Dessa kraftfulla instrument är inte bara grundläggande emuleringar av ikoniska analoga syntar, utan interaktiva ljudmotorer med inbyggd bearbetning och kontroller för att experimentera och skapa nya och unika ljud.

  USB Audio Interface Support

  Fristående MPC-enheter har nu stöd för externa class compliant ljudkort för expansion av in- och utgångar. Anslut ett externt ljudkort för upp till 32 in- och utgångar, skicka ljud till din en extern effektenhet för analog bearbetning eller spela in akustiska trummor och skapa dina egna beats och loopar direkt på din MPC One, MPC Live II eller MPC X. Stöd för plug and play-ljudkort utökar kraften hos MPC och kan göra den än mer central i din inspelningsstudio.

  Drum & Keygroup Engine Updates

  Drum Program och Keygroups i MPC har förbättrats för mer ännu större kreativitet och snabba prestandaeffekter. Akai Sample Tail lägger till en naturligt decay i samplingar, vilket eliminerar abrupta hugg- och klippljud. Keygroups har fått en Portamento-funktion för mjuka slides och det perfekta 808 glide-ljudet. Drum Program har även 12 plugin-effekter inklusive RingMode, BitCrush och Bass Enhancer - perfekta för bearbetning i realtid och manipulation av trumsamplingar.

  Workflow Enhancement

  Med uppdatering 2.10 har MPC fått sitt mest effektiva arbetsflöde någonsin. Att hitta samplingar är blixtsnabbt med ny rekursiv sökning som gräver djupt i alla mappar och matchar dina söktermer. Med tonartsdetektering upptäcker MPC automatiskt tonarten på den importerade samplingen. Bläddra och sök igenom MPC Plugin Instrument-presets direkt från fil-, media- eller TUI-browsern för ett bekvämt sätt att hitta och välja presets. Skapa och spara anpassade effektkedjor med FX Racks-funktionen, vilket möjliggör snabb åtkomst till ofta använda effekter utan att avbryta det kreativa flödet.

   

  Ställ dina frågor om Akai MPC och liknande produkter till oss!

  Christian

  Christian

   E-post
  Kristian

  Kristian

   E-post
  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Akai MPC Live II

  364815
  11.590,00 kr

  Fristående produktionsmaskin med 7" touch display, inbyggda högtalare för monitorlyssning, uppladdningsbart batteri för att kunna användas överallt, ingångar för linje-, instrument- och phonosignal, 16GB lagringsutrymme, 2GB RAM, Ableton Link över WiFi och Bluetooth 4.0 MIDI support.

  Akai MPC One

  359470
  7.190,00 kr

  MPC One är en fristående produktionsmaskin med 7" touch display, 16 anslagskänsliga RGB-pads, 2GB lagringsutrymme, 2GB RAM, analog linjeingång i stereo, Ableton Link över WiFi och Bluetooth 4.0 MIDI support.

  Akai MPC X

  296058
  19.190,00 kr

  Komplett produktionsmaskin med 10,1" touch display, 16GB lagringsutrymme, 16 Q-Link kontroller med OLED display, 16 MPC pads, analoga ingångar för mikrofon-, instrument- och linjesignal, inbyggd RIAA-förstärkare, MIDI, CV/Gate och mycket mer.

  Akai MPC Update 2.10

  Filter by:

  Clear All
  Min: 7.190 kr Max: 19.190 kr
  kr7190 kr19190